KFPS Royal Friesian

Nieuws

Gezocht: nieuwe deelnemers Mei Grand Prix Nei Grand Prix 2.0

19/07/2021

Het succesvolle dressuurproject Mei Grand Prix Nei Grand Prix 2.0 heeft weer ruimte voor nieuwe deelnemers. Elke ruiter/amazone uit Fryslân kan zich vóór 25 juli opgeven door middel van het insturen van een filmpje en een inschrijfformulier. De uiteindelijke selectie vindt plaats in de maand augustus.

Meer Grand Prix

Jaarlijks kunnen er nieuwe deelnemers instromen in het project dat wil bijdragen het aantal Grand Prix ruiters en amazones in Fryslân te verhogen. Harmina Holwerda en Marsja Dijkman zijn de senioren in dit project, Jelmer Ketelaar, Maud Gerding, Afke Weidenaar en Amber Hoogeveen de junioren die met Friese paarden rijden. Daarnaast kent het project ook een selectie met KWPN-paarden.

Wie kunnen er aan meedoen?

a. Senioren *: Instructeur: Rien van der Schaft Combinatie met KFPS paard dat minimaal geregistreerd staat als LT + wp. Tevens moet de ruiter/amazone in het bezit zijn van een instructeurs diploma. b. Junioren*: Instructeurs: Senioren van ons project en/of Bo Oudhof. Junioren van 12 tot en met 25 jaar met KFPS-paard vanaf 5 jaar en minimaal L1 + 1 winstpunt geregistreerd. Het filmpje van max. 4 minuten en het inschrijfformulier kun je mailen naar: Petra Duindam, Schoterlandseweg 84 8411ZH Jubbega tel.06-13617793; mail: petrapnp@chello.nl De kosten voor je inschrijving bedragen 15 euro en dienen gestort te worden op rek.nr. NL34RABO 0184 8379 87 t.n.v. St. Mei Grand Prix nei Grand Prix o.v.v. inschrijving 2021. De kosten van 15 euro gelden alleen voor combinaties, die worden uitgenodigd voor de selectie in augustus en moeten dan van te voren betaald zijn . *De voorwaarden en inschrijfformulieren voor deelname staan in zijn op de website van MGPNGP.

123movies