KFPS Royal Friesian

Nieuws

Toegangscontrole in verband met Covid-19 bij Fokdag it Fryske Hynder (* update 17-8)

16/08/2021

Voor het bezoeken van de fokdag van It Fryske Hynder op donderdag 19 augustus zijn geen testen nodig, dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving. De organisatie verwacht dat het hanteren van de 1,5 meter afstand bij het bezoekersaantal op donderdag goed haalbaar is. Wel heeft iedere bezoeker een volledig ingevuld triageformulier nodig, te downloaden via  Triage formulier Fokdei 2021. Ook kan een QR code gescand worden, in dat geval is een ingevuld triageformulier niet nodig.

Zaterdag 21 augustus

Op zaterdag 21 augustus worden alleen bezoekers toegelaten op de fokdag die gevaccineerd zijn of negatief getest op Covid-19. Dit geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. De fokvereniging wil een zo goed en veilig mogelijke fokdag organiseren om zo ontspannen gezellig samen te kunnen zijn. Het verwachte bezoekersaantal van zaterdag maakt deze toegangscontrole noodzakelijk. Deze toegangscontrole betekent dat deelnemers en bezoekers een bewijs van vaccinatie moeten laten zien, een negatieve test of een bewijs van herstel van corona. Dit kan middels de QR-code of een uitgeprint (vaccinatie)bewijs. Denk hierbij ook om uw legitimatiebewijs en volledig ingevulde gezondheidscheck. Op het keuringsterrein is het ook mogelijk een sneltest te doen. Dit zal 5-10 minuten in beslag nemen.

Twee dagen livestream

Beide fokdagen worden via livestream uitgezonden zodat ook thuisblijvers niets van de fokdag hoeven te missen. Klik hier voor de informatie over deze update.

123movies