KFPS Royal Friesian

Lid worden

Word lid van het KFPS / Royal Friesian Friend

Welk type lidmaatschap wilt u aanvragen?
Persoonlijke gegevens
Naam Voornaam
  Tussenvoegsel
  Achternaam
Postcode
Huisnr
Plaats
Adres
Geboortedatum
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Email
Telefoon
Mobiel
Land
Machtiginggegevens
Naam
Plaats
Rekeningnummer (IBAN)

Hierbij geef ik mij op als lid / Royal Friesian Friend van de Koninklijke Vereniging "Het Friesch Paarden-Stamboek".

Alleen als lid kunt u stamboekcertificaten op uw naam laten overschrijven, kunt u deelnemen aan keuringen etc. en heeft u als lid stemrecht op de regiovergadering. Als lid krijgt u een inlogcode voor toegang in MIJN KFPS, de bibliotheek met diverse informatie over het Friese Paard en uitgebreide hengsteninformatie. In MIJN KFPS heeft u toegang tot de paardendatabase van het KFPS. Ook heeft u inzicht in de gegevens van uw geregistreerde paarden, zoals keuringsuitslagen maar ook de geregistreerde dekkingen en heeft u inzicht in de naar u verzonden facturen en kunt u deze ook eenvoudig online betalen. Daarnaast heeft u in MIJN KFPS de mogelijkheid om uw veulens digitaal te registreren en uw paarden aan te melden voor keuringen. Als lid kunt u profiteren van verschillende kortingsacties, zoals korting op toegangskaarten voor de hengstenkeuring en korting op de KFPS merchandise artikelen.

Indien u voor 1 juli inschrijft krijgt u de volgende korting op toeganskaarten Hengstenkeuring en Friesian Proms: 
- 25% lidmaatschap KFPS
- 10% lidmaatschap Royal Friesian Friend.
Zodra de kaartverkoop van start gaat kunt u inloggen via MIJN KFPS-ledenkortingen kaarten bestellen. 
Indien u na 1 juli inschrijft krijgt u wel toegang tot de voorverkoop, maar geen korting.


Voor het lidmaatschap betaalt u een eenmalig entreegeld, een jaarlijkse contributie en jaarlijks abonnementsgeld t.b.v. het verenigingsorgaan 'Phryso' dat maandelijks verschijnt. De tarieven kunt u terugvinden in de tarievenlijst.

Voor het Royal Friesian Friend lidmaatschap heeft u de keuze tot het verkrijgen van het maandblad Phryso of toegang tot MIJN KFPS. De tarieven kunt u vinden in de tarievenlijst.

Na ontvangst van uw opgave als lid / Royal Friesian Friend, sturen wij u een nota met informatie over het KFPS en indien van toepassing de Phryso. Als wij het bedrag hebben ontvangen, bent u ingeschreven als lid / Royal Friesian Friend en ontvangt u bij inschrijving als lid een brief of e-mail met, indien van toepassing, de inloggegevens voor MIJN KFPS.

123movies