expand_more
search

Bedankt voor de Hengstenkeuring 2023

calendar_today 18 januari 2023

De Hengstenkeuring 2023 waren drie fantastische dagen! Toppaarden, sfeer, gezelligheid, noem het maar op. Heel veel complimenten uit binnen- en buitenland, want iedereen bleek te hebben genoten van het prachtige programma, onze fantastische Friese paarden en de prima organisatie van het evenement. Alles liep als een trein, een Friezentrein.

Dat dat niet vanzelf gaat weten we allemaal. Maanden van voorbereiding en vervolgens de uitvoering. Dat geldt voor alles en iedereen (inclusief paarden) die volop in de schijnwerpers stonden, maar zeker ook voor de mensen die ervoor hebben gezorgd dat iedereen kon meegenieten. Kaartverkoop, vergunningen en dan het opbouwen van tribunes, stallen en alles wat er verder nodig is. De repetities en dan de start van de Hengstenkeuring en de Friesian Proms zelf. Spannend, want we hebben te maken met levend materiaal. Opperste concentratie, inzet en keihard werken zijn kenmerken van iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de Hengstenkeuring.

Het is dan ook met veel plezier dat ik hier namens het bestuur iedereen mag bedanken die met zoveel passie, kennis, kundigheid en inzet zijn of haar bijdrage heeft geleverd.

Iedereen bedankt voor onze geweldige Hengstenkeuring. Zonder jullie allemaal hadden we deze fantastische drie dagen niet gehad.

Met hartelijke groet,

Namens het bestuur,
Tineke Schokker-Strampel, voorzitter KFPS