expand_more
search

De KFPS reis 2023 gaat naar……… Oostenrijk!

calendar_today 4 april 2023

Na eerder al succesvolle reizen te hebben georganiseerd naar Canada en Denemarken, is het deze keer de beurt aan het land van Sisi, lederhosen, de Spaanse Rijschool en berglandschappen… Eindelijk kunnen we bekend maken waar de KFPS reis 2023 naartoe gaat, namelijk naar het prachtige Oostenrijk!

Paarden, natuur, cultuur

Er wordt al een aantal weken hard gewerkt aan een interessant, divers en gezellige reisprogramma voor de leden van het KFPS. Momenteel worden de puntjes op de i gezet zodat de inschrijving zo snel mogelijk geopend kan worden. We kunnen nog niet alles weggeven, maar deelnemers zijn verzekerd van een goede mix van natuur, cultuur, lekker eten en paarden, heel veel paarden.

September

De reis zal dit jaar in het begin van september plaatsvinden, dus hou deze periode alvast vrij in de agenda. Ervaren KFPS reizigers weten dat er altijd aandacht besteed wordt aan het Friese paard in het bezochte land, en dat zal dit jaar niet anders zijn. We zullen namelijk onder andere een bezoek brengen aan de fokdag van de Oostenrijkse zustervereniging Friesenfreunde Österreichs.

Als eerste op de hoogte

Natuurlijk wordt het volledige programma gepubliceerd op Phryso.com, maar mocht je als eerste op de hoogte gebracht willen worden én meteen een plekje willen bemachtigen op onze volgende reis, dan kun je een mailtje sturen naar: [email protected]. Je zult dan alle informatie per mail ontvangen zodra deze beschikbaar is. Bis bald!

Meld je hier alvast aan