expand_more
search

Drie KFPS stamboekhengsten in FRIESIAN PROMS 2023

calendar_today 5 januari 2023

Over precies een week, op donderdag 12 januari, is het na twee jaar wachten eindelijk zo ver: de première van de FRIESIAN PROMS 2023 in het WTC te Leeuwarden. Tijdens deze prachtige showavonden vol muziek, spektakel en Friese paarden zullen maar liefst drie KFPS stamboekhengsten hun opwachting maken.

36 paarden in een act

Welke KFPS stamboekhengsten dat zijn en wat zij precies gaan doen wordt nog even geheim gehouden, maar we kunnen wel loslaten dat het stuk voor stuk kampioenen zijn…Het belooft dan ook een spectaculaire avond te worden met onder andere het vakmanschap van Laury Tisseur, de magie van Hans Klok en zelfs een act met 36 paarden in de piste! Dit alles onder muzikale begeleiding van Waylon, Samantha Steenwijk, the Dutch Tenors en nog vele anderen.

Teamwork

De voorbereidingen van de KFPS Hengstenkeuring en FRIESIAN PROMS 2023 zijn al maanden in volle gang maar sinds 27 december in de hoogste versnelling gezet met de opbouw van de tribunes, stallen, piste en strodorp. Een dikke 40 trucks met oplegger waren present om alle benodigdheden voor het mooiste feestje van het jaar naar het WTC te brengen. Ook vele (Friese) paardenacts zijn al geruime tijd aan het repeteren en staan te popelen om hun kunsten te tonen. Vanaf aankomende zondag 8 januari betreden de eerste paarden de piste en wordt er toegewerkt naar de apotheose op donderdag, vrijdag én zaterdag.

Allerlaatste kaarten

Benieuwd naar al het moois wat de FRIESIAN PROMS 2023 gaat brengen maar nog geen kaarten gekocht? Ga dan snel naar de site van KFPS-Presenteert voor de aller-, allerlaatste kaarten. Voor de donderdag zijn nog enkele VIP kaarten en gewone tribune plaatsen te koop, de vrijdag is al volledig uitverkocht en OP = OP.

Tot ziens tijdens de KFPS Hengstenkeuring en FRIESIAN PROMS 2023!