expand_more
search

Eerste repetities Faderpaard Jubileumshow van start

calendar_today 3 oktober 2023

Met nog een dikke drie maanden te gaan lijkt de KFPS Hengstenkeuring nog ver weg, maar de tijd vliegt! Vandaar dat afgelopen weekend de allereerste Friese paarden al begonnen zijn aan de repetities voor de Faderpaard Jubileumshows die op 10, 11 en 12 januari zullen plaatsvinden in het WTC in Leeuwarden.

Volop Friese paarden

Daarmee is weer een stap gezet in de ontwikkeling van de Jubileumshow waarin onder andere verschillende stamvaders, de kracht van merries, KFPS stamboekhengsten en bijvoorbeeld ook de Fryske Quadrille voorbij gaan komen. Volop Friese paarden om van te genieten dus. Maar dat is nog niet alles, ook op het gebied van licht, techniek en geluid wordt momenteel hard gewerkt om een unieke avond te creëren, speciaal voor het 145-jarig bestaan van het KFPS. Deze combinatie van lichtprojectie en Friese paarden is nog nooit eerder vertoond in een theaterproductie. Hiermee heeft de Jubileumshow van het KFPS dus een primeur, welke ongetwijfeld tot bijzondere hoogtepunten zal leiden!

Girlpower

Zes fantastische Friese merries en hun kundige amazones zijn begonnen aan een sterk staaltje girlpower voor de Faderpaard Jubileumshow. Afgelopen weekend hebben de zwarte dames, afkomstig uit het hele land, kennis gemaakt en op de accommodatie van Stal de Mersken in Siegerswoude de eerste danspassen gezet richting januari. Wat zal het gaan worden?

Voor meer informatie: www.kfps-presenteert.nl

Klik hier voor een kleine blik achter de schermen