expand_more
search

Glansrol voor zeven KFPS stamboekhengsten in Jubileumshow

calendar_today 3 januari 2024

Over precies een week, op woensdag 10 januari, kunnen we eindelijk gaan genieten van de Faderpaard Jubileumshow in het WTC te Leeuwarden. Tijdens dit visuele spektakelstuk vol muziek, de nieuwste lichttechnieken en natuurlijk Friese paarden zullen maar liefst zeven KFPS stamboekhengsten een glansrol vervullen.

Faderpaarden

Welke KFPS stamboekhengsten dat zijn en wat zij precies gaan doen wordt nog even geheim gehouden, maar we kunnen wel verklappen dat het allemaal echte ‘faderpaarden’ zijn. Omdat we de minste niet zijn zullen we een klein tipje van de sluier lichten; in ieder geval topvererver èn Paard van het Jaar genomineerde Jehannes 484 Sport Elite AAA zal zijn opwachting maken!

Teamwork

De voorbereidingen van de KFPS Hengstenkeuring en Faderpaard Jubileumshow zijn al maanden in volle gang maar sinds eind december in de hoogste versnelling gezet met de opbouw van de tribunes, stallen, piste en strodorp. Ook de (Friese) paardenacts zijn al geruime tijd aan het repeteren en iedereen is klaar om het Friese paard van zijn beste en mooiste kant te laten zien. Vanaf aankomende zaterdag 7 januari betreden de eerste paarden de piste in het WTC om de puntjes op de I te zetten voor de try-out op woensdag 10 januari.

Nog kaarten beschikbaar

Benieuwd naar al het moois wat ons jubileumjaar gaat brengen maar nog geen kaarten gekocht? Ga dan snel naar de site van KFPS-Presenteert voor de laatste kaarten en laat je volgende week in vervoering brengen door de magie van het Friese paard.

Tot ziens tijdens de KFPS Hengstenkeuring en Faderpaard Jubileumshow 2024!