expand_more
search

HK 2023, drie dagen in zes talen: hier alle linkjes!

calendar_today 14 januari 2023

De drie dagen Hengstenkeuring 2023 worden live uitgezonden via de website van Omrop Fryslân, zaterdag 14 januari is daarnaast ook te volgen op de televisie bij Omrop Fryslân.

Donderdag 12 start de livestream om 9.00 uur met de finale van de Friesian Talent Cup en dan loopt het programma om 12.15 uur door in de tweede bezichtiging. Vrijdag 13 januari begint de livestream om 9.00 uur op de website en op de app van Omrop Fryslân. De finale van de Horses2fly KFPS sportcompetitie tuigen staat ’s morgens op het programma, een aantal hele interessante clinics en vanaf 12.30 start de tweede groep hengsten voor de tweede bezichtiging.
Vrijdagavond vanaf 20.30 uur zijn ook de FRIESIAN PROMS via de website te bewonderen. Deze twee dagen kunnen kijkers naast Nederlands ook de vertaling volgen naar Engels, Duits, Frans én – dit jaar voor het eerst – Spaans.

Zaterdag: op de website én de televisie bij Omrop Fryslân

Zaterdag 14 januari vanaf 8.30 uur wordt de Hengstenkeuring via livestream uitgezonden via de website én de tv-zender van Omrop Fryslân. Op deze dag komt de toelichting in zes verschillende talen: in het Fries met Henk Dijkstra en Gerrit de Boer, in het Nederlands waarbij speaker Bert de Ruiter en alles wat er in de baan gebeurt volledig te horen zal zijn. Voor de Engels, Duitse, Franse en de Spaanse toelichting spreken de vertalers real-time de informatie in.

Hieronder de linkjes voor uw eigen taaleditie: