expand_more
search

NK Indoor : top 10 notering voor Finne (Jehannes 484) en Evelyn (Nane 492)

calendar_today 4 maart 2023

Tijdens de KNHS Indoorkampioenschappen dressuur klasse M1 in Ermelo wisten zowel Heleen de Haas met Finne T. fan ‘e Boppelannen AA (Jehannes 484) als Tess Dedden met Evelyn P. (Nane 492) een top 10 notering te behalen. Heleen en Finne eindigden zelfs op een hele sterke vierde plek.

Dikke punten

Het tweede dressuurweekend van de KNHS Indoorkampioenschappen ging vrijdag van start in Ermelo met de klassen M1 en M2 dressuur. In de klasse M1 kwamen twee Friese combinaties aan start. De Friese reservekampioen M1 Heleen de Haas en Finne T. fan ‘e Boppelanen reden naar een score van 68,39% en kwamen heel dicht bij een podiumplek. Derde van Friesland in deze klasse, Tess Dedden en Evelyn P. scoorden 67.29% en wisten daarmee een tiende plek in het eindklassement te bezetten.

Tess Dedden – Evelyn P
KNHS Indoorkampioenschappen

Zondag de Z

Vandaag is het de beurt aan de ponyruiters in Ermelo, maar zondag gaan we nog verschillende zwarte parels in de baan zien. Fries kampioen ZZ-Licht en Z1 Hennie Roffel gaat haar geluk beproeven met Remy Martin TKJ (Alwin 469) en Whiskey TKJ (Pier 448). In de klasse Z1 komt ze Benjamin Bakker met Tornado Oet Oale Kloosterveen Ster Sport AAA (Alwin 469), Maureen Okken met Wybren fan Mokum (Alke 468) én Linda van der Hauw met The Renewables Rixt (Lutger 436) tegen. In de klasse Z2 gaan Esther Postmus en Coco WE (Hessel 480) hun beste beentje voorzetten.