expand_more
search

Trainingsdag WK Jonge Dressuurpaarden: vrije inschrijvers welkom

calendar_today 3 februari 2023

Op vrijdag 31 maart organiseert het KFPS in Harich een trainingsdag WK jonge dressuurpaarden. Deze dag wordt verzorgd door Arie Hamoen en Christa Larmoyeur en is ter voorbereiding op de eerste selectie voor WK jonge dressuurpaarden.

Vrije inschrijving

Voor de finalisten van de Pavo Fryso bokaal is deze trainingsdag kosteloos. Wie via vrije inschrijving wil deelnemen aan het WK is welkom en kan zich opgeven voor 10 maart voor deze trainingsdag, waarbij de kosten € 25 bedragen. Voor aanmelding graag een mail versturen naar [email protected] met daarin: naam paard en levensnummer, naam ruiter/amazone en contactgegevens eigenaar (naam, mail en telefoonnummer).

Pavo Fryso finalisten gratis

De beste zes paarden per jaargang van de Pavo Fryso bokaal worden automatisch uitgenodigd voor de eerste selectie. De organisatie van deze selectiedag – en het versturen van een uitnodiging – is in handen van het KWPN. De dag vindt waarschijnlijk half mei plaats. Het WK jonge dressuurpaarden wordt dit jaar gehouden van 3 tot en met 6 augustus 2023 in Ermelo.

Belangrijke aandachtpunten

Om mee te kunnen doen moeten de paarden en combinaties aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Deelnemende combinaties dienen in het bezit te zijn van een geldige startpas.
• De deelnemende paarden moet een Nederlands UELN nummer hebben in het paspoort (eerste cijfers voor het levensnummer op pagina 1 van het paspoort, te weten; 528004). Mocht dit niet het geval zijn dan dient u zo spoedig mogelijk contact met het KFPS op te nemen.
• Voor deelname aan het selectie traject dienen de paarden per 1 april de volgende minimale stand te hebben behaald of startgerechtigd zijn in de reguliere wedstrijdsport:
* 5-jarige paarden: L2 +10 / M startgerechtigd
* 6-jarige paarden: M2 +10 / Z startgerechtigd
* 7-jarige paarden: ZZ-Zwaar startgerechtigd

Klik hieronder de proeven, op de eerste selectiedag wordt de preliminary proef verreden:

Young Horses 5 YO Final
Young Horses 5 YO Preliminary
Young Horses 6 YO Final
YoungHorses 6 YO Preliminary
Young Horses 7 YO Final V2
Young Horses 7 YO Preliminary V2