expand_more
search

Website KFPS vernieuwd

calendar_today 14 december 2023

De website van het KFPS heeft een nieuwe ‘look’ gekregen. Naast kleurig zijn ook de onderdelen wat logischer op de homepage gerangschikt. De menu structuur is in takt gebleven zodat er in het gebruik niets veranderd.

Stap één in de samensmelting

Deze verfrissing van de site is stap één in de samensmelting van KFPS.nl en Phryso.com. De tweede stap is het overhevelen van alle berichten van Phryso.com naar KFPS.nl. Daar merkt de gebruiker niets van, maar is wel een stevige klus omdat het inmiddels duizenden berichten zijn. Voor onze buitenlandseleden is de samensmelting een grote verbetering omdat de berichten dan ook direct in 13 verschillende talen te lezen zijn. Van Fries en Nederlands naar Duits, Engels en Spaans en zelfs Chinees en Noors.

Elk lid dezelfde info op hetzelfde moment

Hiermee krijgt elk KFPS-lid in binnen- of buitenland op hetzelfde moment dezelfde informatie. En dat was één van de belangrijkste wensen bij de bouw van de nieuwe site. Daarnaast geeft de vernieuwde site de mogelijkheid berichten/video’s/presentaties en informatie alleen te delen na inlog via MijnKFPS, exclusief voor de leden van het KFPS dus.

Meer nieuws