expand_more
search

Ondersteuning

MijnKFPS – Inloggen en (nieuw) wachtwoord aanmaken

Stap 1:

Ga naar www.kfps.nl en klik rechts bovenin op MijnKFPS.

 

Stap 2:

U komt nu bij onderstaand inlogscherm terecht. Hier gebruikt u het e-mailadres dat bij ons geregistreerd staat. Hier ontvangt u bijvoorbeeld ook nieuwsbrieven of facturen op (wanneer u ingesteld heeft om deze digitaal te ontvangen). Ook vult u hier het bijbehorende wachtwoord in. Wanneer u deze niet meer weet, of wanneer u voor het eerst wilt inloggen in MijnKFPS kunt u op ‘Wachtwoord vergeten?’ klikken.

 

Stap 3:

Op het onderstaande scherm voert u hetzelfde e-mailadres waarmee u bij ons geregistreerd staat. Klik daarna op de oranje button ‘Verstuur wachtwoord vergeten mail’.

Vervolgens ziet u onderstaand scherm:


Stap 4:

Log in bij uw e-mail. Binnen enkele minuten ontvangt u hierop een mail welke vanuit Equis wordt verstuurd. Equis is het systeem waar MijnKFPS onder valt. Via deze mail kunt u uw wachtwoord (opnieuw) instellen. Klik hiervoor op ‘Reset wachtwoord’.

 

Stap 5:

Op het volgende scherm kunt u het (nieuwe) wachtwoord invoeren. Ook ziet u hier de specificaties staan waar het wachtwoord aan dient te voldoen. Let op: mocht u lid zijn bij meerdere stamboeken, dan worden uw wachtwoord ook bij de andere stamboeken gewijzigd. Klik daarna op ‘Vernieuw wachtwoord’.

 

Stap 6:

Uw wachtwoord is nu gewijzigd. Via ‘Go to login’ komt u weer bij het inlogscherm terecht (zie stap 2). Hier kunt u de gewenste taal kiezen en uw e-mailadres met het (nieuwe) wachtwoord invoeren. Ook kunt u hier het vinkje aanzetten om ingelogd te blijven, zodat u automatisch ingelogd bent bij uw volgende bezoek.

 

Ter info:

Naast MijnKFPS kunt u ook inloggen op de website zelf. Dit kunt u met exact dezelfde inloggegevens doen als de inloggegevens van MijnKFPS. Op de website staat namelijk content die alleen beschikbaar is voor leden. Door in te loggen op de website, kunt u dus van alle functionaliteiten en informatie gebruik maken. In de toekomst zullen we de content die alleen voor leden is nog verder uitbreiden. Voorbeelden hiervan zijn de opnames van clinics van de Hengstenkeuring, maar ook informatie over vergaderingen, etc.