Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Baint (Jasper 366) en Anneke (Beart 411) uit Denemarken naar halve finale Pavo Fryso Bokaal Dressuur

calendar_today 30 juli 2021

De halve finale van de Pavo Fryso Bokaal Dressuur krijgt twee kandidaten uit Denemarken. Baint fan ‘e Lange Ekers (Jasper 366 x Brandus 345) verdiende een ticket naar de volgende ronde. Met een actieve stap, een draf met veel souplesse en een gemakkelijk ogende galop kwam hij tot 67,5 punten. Anneke af Zerike (Beart 411 x Anton 343) haalde met 67 punten ook genoeg punten voor de halve finale van de Pavo Fryso Bokaal Dressuur tijdens de Centrale Keuring. Anneke liet een hele correcte proef zien met mooie overgangen. Ze mocht wat meer tot dragen komen. Stermerrie Desiree af Fynbo (Nane 492 x Norbert 444) haalde 62 punten, niet genoeg voor de volgende ronde. Ze was nog wat groen, net drie maanden onder het zadel, maar is zeker een belofte voor de toekomst.

Zes combinaties in de IBOP

Voor de IBOP kwamen er zes paarden in de baan. Met 74, 5 punten haalde Rozemarijn S.Z. (Wolfert 467 x Haitse 425) de hoogste score. Monique Terpstra reed de achtjarige merrie met souplesse door de binnenbaan. Een lange goede stap, een draf met souplesse en met een achterbeen dat wat meer kracht mocht laten zien was het schakelend vermogen van de merrie prima. Thor fan Faerch Sport A (Beart 411 x Anton 343) haalde 72 punten. De zevenjarige hengst heeft veel front en ras, mocht met meer regelmaat stappen, showde veel gebruik van zijn voorbeen in de draf, die wat een hoog tempo had. In de galop was Thor mooi opwaarts.

Deel dit bericht

Meer nieuws