Let op: Het Stamboekkantoor is verhuisd naar de Lavendelheide 13 in Drachten.

expand_more
search

Bedankt voor een fantastische Hengstenkeuring en Jubileum Show!

calendar_today 15 januari 2024

Het KFPS en de Stichting Faderpaard bedankt iedereen die voor en achter de schermen voor vier fantastische dagen Hengstenkeuring 2024 en Jubileumshows heeft gezorgd: HEEL HARTELIJK BEDANKT!

Onvergetelijk evenement

Paarden, eigenaren, fokkers, trainingsstallen, de vele vrijwilligers, het kantoorteam, het team van Omrop Fryslân .…. iedereen heeft keihard gewerkt om het tot een onvergetelijk evenement te maken. Dank ook aan de leden van het KFPS en de bezoekers die dit mogelijk hebben gemaakt.

Van over de hele wereld

Zo’n 30.000 bezoekers kwamen naar Leeuwarden. Liefhebbers van over de hele wereld zijn naar Fryslân afgereisd om te genieten van het Friese paard, om elkaar te ontmoeten en samen ons 145-jarig jubileumjaar in te luiden. Daarbij wisten zo’n 100.000 mensen de livestreams in vijf talen en de uitzending via Omrop Fryslân te vinden. Er is massaal meegekeken, ook op de website die door ruim 40.000 geïnteresseerden is bezocht.

Save the date voor 2025

Wat hebben we met z’n allen genoten van een prachtige Hengstenkeuring en fantastische Jubileumshows……op naar volgend jaar…..8 tot en met 11 januari 2025!

 

 

 

Meer nieuws