Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Fokdag Friesche Paard Noord- en Zuid Holland op 7 augustus in zijn geheel ‘live’ te volgen!

calendar_today 3 augustus 2021

Het bestuur van fokvereniging het Friesche Paard Noord- en Zuid Holland heeft gezien de recente ontwikkelingen met betrekking tot Covid-19 besloten om alle keuringsrubrieken via livestream aan alle geïnteresseerden aan te bieden. De drie verschillende streams worden via de facebookpagina van de fokvereniging, via de facebookpagina van het KFPS en via Phryso.com uitgezonden en zijn ook terug te kijken. Voor bezoekers die over de Afsluitdijk (A7) komen is het goed om te weten dat deze in beide richtingen tussen vrijdag 6 augustus 22.00 uur en zaterdag 7 augustus 8.00 uur is gesloten.

Maar liefst 68 veulens

Een belangrijk aandeel heeft zonder enige twijfel de jeugd. Maar liefst 68 veulens zullen in de baan verschijnen! Daarnaast zijn de rubrieken enters, twenters, driejarigen, 4-6 jarige en 7-jarige Stermerries en Kroonmerries gevuld. Het belooft weer een mooie keuring te worden.

Keuring bezoeken? Ja, mits….

Wilt u de keuring in Middenbeemster (toch) bezoeken? Dat is mogelijk, mits u voldoet aan de geldende Covid-19 regels. U dient dan vooraf een triageformulier in te vullen en deze in te leveren bij de ingang van het keuringsterrein. Deze kunt u downloaden op de site van de fokvereniging Het Friesche Paard Noord- en Zuid-Holland.

De keuring start om 9.00 uur

Klik hier voor de catalogus 2021