expand_more
search

Geen FRIESIAN PROMS in  januari

calendar_today 16 juli 2020
Subtopteam Friesian Proms 2020

Geen FRIESIAN PROMS in  januari,
besluit over Hengstenkeuring volgt in september

Met het coronavirus en de daarbij horende RIVM-maatregelen staat de hele evenementenbranche op zijn kop en zijn er onzekere tijden aangebroken voor grote evenementen, ook voor de Hengstenkeuring & FRIESIAN PROMS 2021.  Het KFPS krijgt dan ook regelmatig de vraag: ‘hoe staat het met de FRIESIAN PROMS en de Hengstenkeuring begin 2021?’

Geen FRIESIAN PROMS

Het KFPS heeft inmiddels besloten dat de Hengstenkeuring en FRIESIAN PROMS alleen doorgaan als er voldoende publiek bij aanwezig mag en kan zijn!  Met de 1,5 meter beperking is dit onmogelijk. In verband met de lange voorbereidingstijd heeft het KFPS,  met pijn in het hart, moeten besluiten dat er in januari geen FRIESIAN PROMS georganiseerd kan worden.

Besluit Hengstenkeuring september

Met betrekking tot de Hengstenkeuring hebben we het besluit van wel /niet doorgaan uitgesteld tot september. Hopelijk krijgen we voor of rond die tijd meer te horen over de (on)mogelijkheden.

Alternatieve avondprogramma

Op dit moment zijn wij bezig met het onderzoeken van een alternatief avondprogramma voor de vrijdagavond van de Hengstenkeuring, mocht deze toch nog door kunnen gaan in januari. Het zal een programma zijn dat minder voorbereidingstijd vraagt, maar aantrekkelijk is voor alle Friese paardenliefhebbers.

Meer informatie

Vooralsnog staat de Hengstenkeuring gepland op 7-8-9 januari 2021 in het WTC Expo te Leeuwarden.  Wij blijven u informeren zodra er meer duidelijkheid is.

 

Deel dit bericht

Meer nieuws