Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Hoogste score mencompetitie voor Hette Jellema

calendar_today 27 mei 2019

Op zaterdag 25 mei werd in Oudega de derde selectiewedstrijd mennen in de Horses2Fly KFPS Sportcompetitie verreden. De hoogste dagscore was voor Hette Jellema die met Drys (Fabe 348) 198,5 punten in de ZZ binnenhaalde.

Renate Roling met Oukje fan it Hiem wint de B


In de klasse B ging in beide proeven Renate Roling met Oukje fan it Hiem (Tsjalle 454) er met de winst vandoor, met Petra Altenburg en Sinne fan ’t Westein (Stendert 447) twee maal op de tweede plaats. Radboud Kulsdom met Ynskje Wal vergezelde Petra éénmaal op de tweede plaats met eenzelfde aantal punten.
De eerste proef in de klasse L werd gewonnen door Janet van der Ark met Romke PJ (Folkert 353), tweede werd Brechtje Gras-van der Weij met Olger fan Fjildsicht (Thorben 466). In de tweede proef bezette Brechtje de eerste plaats en mocht Karin Vermeulen met Yfke fan Hesens (Andries 415) zich voor het zilver melden.

Romke PJ, met Janet en Ilona

In de klasse M was het Angela Hoekman met Gosse die zich van zijn beste kant liet zien. Gevolgd door Cees de Haan met Pjirkje fan é Sylhoanne. In de tweede proef liet Romke PJ (Folkert 353) zien nog lang niet moe te zijn en met Ilona Woltman aan de leidsels werd hij eerste. Hier was de tweede prijs voor Marita Bos met Manna.
De klasse Z werd in handicap verreden met het ZZ. De eerste proef werd gewonnen door Hette Jellema met Drys, voor Lysbeth de Boer-Hettinga met Maeije Blomke fan Stal Redia (Jisse 433). In de tweede proef moest Hette genoegen nemen met de tweede plaats en wist Angela Hoekman met Jort (Gjalt 426) de beste prestatie neer te zetten.

Finale 3 augustus


De finale van de Horses2Fly KFPS Sportcompetitie mennen wordt verreden op 3 augustus in Rijs.

Deel dit bericht

Meer nieuws