Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Hummer (Elias 494) en Isabelle Vroomans Brabants Kampioen

calendar_today 29 januari 2023

Op zondag 29 januari is Isabelle Vroomans met de vijfjarige Hummer Ster (Elias 494 x Anders 451) regiokampioen van Brabant geworden in de L2-dressuur. Daarmee hebben ze een uitnodiging voor het NK in februari in Ermelo binnen.

3% hogere score dan concurrentie

Met 73,792% op de regiokampioenschappen in Schijndel wisten Isabelle en Hummer, die in mede-eigendom is van Karen van Kempen, met hun twee proeven 3% hoger te scoren dan de nummer twee. Vooral dankzij hun eerste proef, die goed was voor 74,9%, sloegen ze een gaatje met de concurrentie. ‘We reden een mega gave proef.’

Finale Horses2fly KFPS sportcompetitie dressuur

Hummer en Isabelle werden afgelopen jaar reservekampioen bij het NK Friese paarden én reservekampioen bij de vierjarigen bij het K&PP kampioenschap. Ze hebben zich met maximale punten in de voorronden ook al geplaatst voor de finale van de Horses2fly KFPS sportcompetitie dressuur op 18 februari in Sonnega.

Deel dit bericht

Meer nieuws