Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

JongKFPS: clinic met Debby de Graaf op zaterdag 22 april

calendar_today 17 april 2023

Op zaterdag 22 april organiseert het JongKFPS een leerzame dressuurclinic in het zuiden van Nederland met amazone Debby de Graaf. Er zijn nog een aantal plekjes vrij waardoor het nu ook mogelijk is om je als niet-lid van het JongKFPS aan te melden voor de clinic. Aanmelden kan via de website van het JongKFPS. Klik hier om direct naar de website te gaan.

30 minuten privé les

De dressuurclinic wordt gegeven bij Springflower Stables in Hulten en de aanvang is om 8.30 uur. Per combinatie zal Debby 30 minuten privé les geven. Vooraf is het mogelijk om even los te rijden. De kosten voor de clinic bedragen € 35 voor leden en € 40 voor niet-leden.

Amazone, instructrice en KNHS jurylid

Debby de Graaf traint dagelijks meerdere paarden op verschillende niveaus, geeft daarnaast les en is KNHS jurylid klasse B t/m ZZL. Ze is regelmatig in de wedstrijdring te bewonderen en heeft al vele mooie successen behaald.

Deel dit bericht

Meer nieuws