expand_more
search

KFPS zoekt gastheren en -dames

calendar_today 3 oktober 2023

Voor het vierdaags spektakel met een glanzende hoofdrol voor het Friese paard zoekt KFPS weer enthousiaste vrijwilligers om het publiek te begeleiden. Iets voor jou? Meld je dan nu aan!

Update: Het KFPS is erg blij met de vele aanmeldingen en zijn voorzien van ruim voldoende gastheren en -dames voor de Hengstenkeuring en Jubileumshow 2024. Hartelijk dank voor jullie aanmeldingen. Mocht u voor de Hengstenkeuring van 2025 interesse hebben dan zullen wij hiervoor weer een oproepje doen via deze website.

Jubileumshow en Hengstenkeuring

Vanaf woensdag 10 januari t/m zaterdag 13 januari 2024 organiseert KFPS in het WTC Expo in Leeuwarden weer de jaarlijkse Hengstenkeuring en een Jubileumshow. Op woensdagavond, donderdagavond en vrijdagavond gaat er een bijzondere showavond ter gelegenheid van het 145-jarig bestaan van KFPS plaatsvinden. Overdag op donderdag, vrijdag en zaterdag vindt de Hengstenkeuring plaats, een mix van fokkerij, educatie en amusement.

Visitekaartje van KFPS

Dat het Friese paard geliefd is, blijkt uit de grote aantallen bezoekers die jaarlijks het evenement bezoeken, dit jaar is er nog meer ruimte voor liefhebbers van de zwarte parel. Het is daarom van groot belang dat het publiek gastvrij en vlot ontvangen worden. Als vrijwilliger vervul je een belangrijke taak binnen de publieksontvangst. De werkzaamheden concentreren zich overdag op de ontvangst, de ticketcontrole en begeleiding van de gasten. Alle avonden begeleiden de vrijwilligers de bezoekers ook op en rondom de tribune bij het zoeken van de juiste zitplaats en tijdens de show als zaalwacht. Je bent daardoor de extra ogen en oren van de beveiliging en EHBO die ook in dienst zijn van de organisatie.

Het betreft een vrijwilligersfunctie, waarbij sprake is van een onkostenvergoeding (per dagdeel). We nodigen je uit om samen met een introducé woensdag 10 januari de try-out van de Jubileumshow bij te wonen. En ben je die avond al aan de slag, dan mag je twee gasten uitnodigen. Uiteraard zorgen wij voor een prettige werkomgeving, fijn team en een goede sfeer, we zorgen goed voor je en geven je een kijkje achter de schermen bij dit grote vierdaags spektakel. Uiteraard vang je deze dagen ook een glimp op van wat er in de ring gebeurt, wat je op bepaalde momenten kippenvel zal bezorgen. 

Kick-off

Voorafgaand aan deze dagen organiseren wij een kick-off (verplicht) op woensdagmiddag 10 januari 2024 om 17.00 uur in het WTC. We kunnen dan even kennismaken en je laten zien waar je de komende dagen aan de slag gaat. We vertellen je over het reilen en zeilen, nemen de werkinstructies en het portoplan met je door. Ook leiden wij je rond door de ruimte, de locatie van de show en jullie eigen backstage ruimte. Je ontvangt ook het overhemd/blouse wat je draagt tijdens je diensten waardoor je herkenbaar bent als publieksbegeleider.

Let op
Je geeft je beschikbaarheid op en je geeft je voorkeur aan. Je ontvangt uiterlijk halverwege december 2023 definitief bericht of je ingezet gaat worden en op welk moment je ingepland bent (het rooster). Wanneer je opgenomen wordt in het team, plannen we je alleen in op de dagen/dagdelen die je als beschikbaar hebt opgegeven. De voorkeur gaat er sterk naar uit dat je meerdere dagdelen aanwezig bent. Naast de onkostenvergoeding, vergoeden we geen reistijd en/of reiskosten en vergoeden en/of regelen we geen overnachtingen.

Vragen

Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met Alie Falkena vrijwilligerscoördinator. Je kunt haar bereiken via [email protected].

Meer nieuws