Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

K&PP Finales: Faust 523 aan kop bij de zesjarigen

calendar_today 8 oktober 2023

Faust 523 heeft met Lotte Nefkens in het zadel het K&PP Kampioenschap voor de zesjarigen op zijn naam gezet. De zesjarige KFPS stamboekhengst behaalde op zondag 8 oktober een totaalscore van 76% in Harich.

Voorsprong vergroten

De Maurits 437 nakomeling stond na de eerste proef op zaterdag al aan kop maar wist vandaag de voorsprong te vergroten door 3,8% los te rijden van de nummer twee, Demi van Nispen en haar Eebert DVN (Nane 492). Demi en Eebert – stamboeknaam Eebert van de Egberdina Hoeve Ster, behaalden een totaalscore van 73,5%. Op een derde plek eindigden Laura Roling en Floris van de Terpen Ster (Hessel 480), ook wel bekend als Ed Raket na zijn flitsende optreden bij de Fryso Florian Bokaal, met 72,5%. De beste merrie eindigde op plek vier; Fleur O. Kroon Sport AAA (Markus 491) met haar amazone en eigenaresse Christina Dijkstra.

Deel dit bericht

Meer nieuws