Let op: Het Stamboekkantoor is verhuisd naar de Lavendelheide 13 in Drachten.

expand_more
search

Lancering nieuwe KFPS Merchandise collectie

calendar_today 8 januari 2024

Op de Hengstenkeuring zal de lancering van de nieuwste KFPS Merchandise collectie plaatsvinden. U bent van harte welkom om de nieuwe collectie bij de KFPS Stand (nr. 66) in het Strodorp te shoppen.

De collectie is met veel zorg samengesteld. Alle producten zijn speciaal door het KFPS ontworpen en zijn tot in de laatste details uitgewerkt. De collectie is van hoge kwaliteit, gemaakt van innovatieve materialen en uiteraard is de pasvorm speciaal aangepast voor het Friese paard.

De nieuwe collectie bestaat uit twee KFPS winterjassen, KFPS sokken en een handige allround KFPS groomingbag. Voor de Friese parels bestaat de nieuwe collectie uit een luxe KFPS showdeken, KFPS chabrakken, een KFPS halsterset en zelfs aan de kleintjes is gedacht met de KFPS veulenhalsters. Daarnaast zijn er nog meer leuke allround items aan de KFPS Merchandise toegevoegd.

Neem alvast een kijkje in onderstaande video en kom gezellig langs bij de KFPS stand in het Strodorp. Naast de nieuwe collectie kunt u in de koopjeshoek ook terecht voor vele Sale producten!

Na de Hengstenkeuring zal de collectie ook verkrijgbaar zijn bij Tweespan Ruitersport.

Klik hier voor meer informatie over de producten

Meer nieuws