Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Lisanne en Wirdmer naar 67,785% in kür op muziek

calendar_today 7 januari 2023

Lisanne Veenje - Wirdmer Fan'e Boppelannensport CDI Lier 2022 © DigiShots

Twee dames en hun twee hengsten hebben op het CDI*3 in Exloo op vrijdagavond 6 januari in de Grand Prix kür op muziek mooie resultaten geboekt. Lisanne Veenje en Wirdmer fan ‘e Boppelannen (Beart 411) brachten het tot een score van 67,785% en een negende plaats, Britt Muis en It’s Britt’s Hebbe (Olgert 445) lieten 65,235% noteren en werden 11e.

Sterk deelnemersveld, mooie prestatie van de Friese paarden

Het internationale CDI in Exloo vindt plaats van 5 tot en met 8 januari. De halve wereldtop aan dressuurruiters – onder andere Charlotte Fry – was naar Exloo afgereisd voor mooie dressuursport en de Friese paarden hebben zich van hun beste kant laten zien. Donderdag kwamen Britt en Lisanne al in actie in de Grand Prix waarbij ze in een sterk deelnemersveld hele mooie scores neerzetten. Lisanne en Wirdmer werden 14e. Britt en Hebbe kwamen daar vlak achteraan met een zestiende plaats. Tijdens hun kür op muziek deden ze er nog een schepje bij bovenop met hogere scores. Prachtige resultaten voor de Friese paarden.

Deel dit bericht

Meer nieuws