Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Marrit de Vries wint competitie beoordelingswedstrijden

calendar_today 8 oktober 2020

Marrit de Vries wist alle 5 beoordelingswedstrijden van afgelopen zomer het dichtsbij de beoordeling van de jury te zitten. Een knap staaltje werk als je bedenkt dat het allemaal van video´s is beoordeeld. Marrit heeft aan alle vijd wedstrijden meegedaan net als de op de tweede plek geëindigde Marrisa Visser, H. van Dijk en Wiesje van der Woude.
De uitslagen van de honderden deelnemers zijn opgeteld en in een overzicht geplaatst. Voor de overall score mocht je één wedstrijd niet deelnemen of de slechtste score aftrekken. De score per wedstrijd werd beoorddeeld door ten eerste dezelfde uitslag als de jury en ten tweede volgde de beoordeling van de toelichting.

Internationaal deelnemersveld

Het blijkt wel dat de beoordelingswedstrijd ook bij de Friese paardenliefhebbers over de hele wereld is gevolgd. In de top zitten meerder buitenlandse deelnemers waaronder Nadeen David en Antionia Derksen.

Deelenemers van harte gefeliciteerd met jullie score en van Marrit zullen we binnenkort meer horen!

Plaatsing Naam Punten 1e wedstrijd Punten 2e wedstrijd Punten 3e wedstrijd Punten 4e wedstrijd Punten 5e wedstrijd Totaal score
1 Marrit de Vries 2 2 x9 3 5 12
2 Marissa Visser 7 4 x8 2 3 16
3 Nadeen Davis x 1 5 7 7 20
3 H van Dijk 4 5 x10 10 1 20
4 Grietsje Ensing x 3 6 10 3 22
5 Wiesje van der Woude x10 6 4 8 7 25
6 Antonia Derksen 10 x 7 10 4 31
hoogste punten worden afgetrokken bij deelname aan alle wedstrijden (of indien 1 maal niet is deelgenomen wordt deze wedstrijd afgetrokken)

 

Deel dit bericht

Meer nieuws