Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Nieuw bestuur bij Fokvereniging Limburg

calendar_today 12 maart 2024

De Fokvereniging Limburg heeft begin maart een compleet nieuw bestuur gekregen. Het jonge bestuur heeft vier ambities geformuleerd, waarbij bovenaan staat: de fokdag op 6 juli in Panningen tot een succes maken. De website en het logo van de fokvereniging zullen komende tijd vernieuwd worden.

Zeven bestuursleden

Het nieuwe bestuur bestaat uit voorzitter Hay de Bitter, vice voorzitter Ruben Toebes, secretaris Emilie -Julie Bos, Penningmeester Ferdy Arts en de drie algemene bestuursleden Ine Leemans, Lynn Gerrits en Manon Engelbert. Op de website van het KFPS zijn de correspondentiegegevens te bekijken. Als ambities noemt het bestuur ook een actief ledennetwerk, meer inzet van online communicatie en het onderzoeken naar mogelijkheden aan te sluiten bij Limburg Paardensport.

Kleine 100 leden en gezonde financiën

Afgelopen jaar zocht de fokvereniging Limburg nieuwe bestuursleden, maar daar was niet veel animo voor. In de ledenvergadering eind 2023 werd er geopperd om de vereniging op te heffen of te fuseren. Het ledental was met een kleine 100 leden toch behoorlijk en ook in de kas zat nog genoeg muziek. Dat wetende heeft een aantal leden en niet leden de handschoen opgepakt en nieuw leven in de fokvereniging geblazen. Afgelopen maart heeft het nieuwe bestuur het vertrouwen van de leden gekregen om met nieuwe energie aan de slag te gaan.

 

Deel dit bericht

Meer nieuws