Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Online community voor JongKFPS leden via Horses2Learn

calendar_today 10 maart 2023

Het JongKFPS heeft de handen ineengeslagen met Bastiaan de Recht om een online community op te zetten, speciaal voor JongKFPS leden. Op het online platform van Bastiaan, genaamd Horses2Learn staan leerzame webinars en videos over het Friese Paard.

Clinic op HK

Iedereen kan zich ongetwijfeld de leerzame clinic van Bastiaan de Recht nog wel herinneren tijdens de KFPS Hengstenkeuring afgelopen januari. Samen met Danielle Kok en Bokke fan Dijkmaniastate (Jehannes 484) werden vele aspecten behandeld van het functioneel trainen van je paard. Deze samenwerking wekte de interesse van velen èn smaakte naar meer en zo ontstond het idee voor een online platform.

Gratis toegang

Alle leden van het JongKFPS krijgen gratis toegang tot de community en kunnen daarnaast ook content van Horses2Learn gratis bekijken. Vandaag ontvangen alle leden een e-mail met daarin een link om een account aan te maken. Na enkele simpele stappen is er direct toegang tot het online platform.

Speciale actie

Voor wie graag nog meer wil leren over het functioneel trainen van je paard aan de hand en onder het zadel en toegang wil tot het gehele Horses2Learn platform komt het JongKFPS met een extra speciale actie. Wanneer men voor 10 April een jaarpakket afsluit kun je als JongKFPS-lid gebruik maken van een mooie korting.

Voor meer informatie kijk je op de website van het JongKFPS.

Deel dit bericht

Meer nieuws