Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Phryso.com ook in het Duits

calendar_today 26 april 2021

Vanaf deze maand is de nieuwszender Phryso.com ook in de Duitse taal. Niet alleen worden de hoofdartikelen vertaald in het Engels en Spaans maar vanaf nu dus ook in het Duits. In het begin zullen er door de vertaling korte vertragingen zijn voordat de artikelen in het Duits kunnen worden gelezen, we hopen op uw begrip. De volgende stap zal dan zijn dat in de toekomst artikelen van de Duitstalige verenigingen zelf kunnen worden geplaatst.

Het KFPS is een internationale vereniging met leden over de hele wereld. Overal en altijd is nieuws over het mooie Friese paard te vinden. Nadat het KFPS twee jaar geleden een eigen nieuwszender startte onder de naam phryso.com, werd deze al snel zichtbaar in de Engelse en Spaanse taal en nu dus ook in het Duits. Naast de traditionele KFPS-website, die een beschermd ledengedeelte heeft, veel achtergrondinformatie over de structuur, verschillende commissies, alle toepasselijke regels en voorschriften zorgt Phryso.com om snel nieuws over het Friese paard te verzorgen. Het gemiddelde van 21.000 unieke bezoekers per maand op deze site bewijzen dat dit concept werkt. 

Neem snel een kijkje op Phryso.com Duits

Deel dit bericht

Meer nieuws