Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Samantha en Roos met hun Friese parels ook naar Jumping Amsterdam en Indoor Brabant

calendar_today 27 januari 2023

Na hun succesvolle optreden bij de FRIESIAN PROMS zullen Samantha Steenwijk en Roos Kolkman met hun Fries parels meer shows gaan verzorgen.

Rijden én zingen: extra moeilijk

Het duo reed op donderdag 12 en vrijdag 13 januari tijdens de FRIESIAN PROMS een fantastisch kür op muziek op hun beide fraaie Friese paarden. Met voor Samantha de extra moeilijkheid om al rijdend op het paard ook nog te zingen. Dat was niet gemakkelijk, maar leverde na veel oefenen een prachtig zingend/galopperend geheel op. Hun succes is niet onopgemerkt gebleven, want vele aanvragen voor shows kwamen binnen. Zo zijn ze zaterdagmiddag 28 januari te bewonderen bij Jumping Amsterdam en zijn ze uitgenodigd bij Indoor Brabant op donderdagavond 9 maart in Den Bosch.

Friese parels: Voice en Gideon

Samantha rijdt – en zingt – op haar zevenjarige Voice (Uldrik 457), stamboeknaam Brent v/d Northsyde, en Roos op de vijfjarige Gideon fân Stal Bellefleur Ster (Norbert 444 x Beart 11), de volle broer van Matthys 504.

Klik hier voor het interview in 2021 van Samantha over haar liefde voor het Friese paard.

Kijk hieronder naar een compilatie van het optreden van Samantha en Roos in de FRIESIAN PROMS.

Deel dit bericht

Meer nieuws