Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Start sportcompetitie mennen op zondag 25 september in Assen

calendar_today 20 september 2022

Zondag 25 september start het indoorseizoen van de Horses2fly KFPS Sportcompetitie mennen in Assen bij de Sunrise Stables. De menners zijn dan te gast bij het Ledenweekend van de Vrienden van het Friese paard 2.0.

Start competie mennen, dressuur eind oktober

Het outdoorseizoen voor het mennen is afgesloten met de finale in Tolbert en enkele weken later is de start van het indoorseizoen. Er staan zes wedstrijden op het programma voordate de finale verreden gaat worden tussen 17 en 19 februari 2023 in Sonnega. De start van de dressuurcompetitie staat gepland op 14 en 15 oktober in Oenkerk. Klik hier door voor de agenda van de Horses2fly KFPS Sportcompetitie.

Wedstrijden, clinics en shows

Het ledenweekend van de Vrienden van het Friese paard 2.0 duurt twee dagen: zaterdag 24 en zondag 25 september. Zaterdag staat in het teken van dressuur, zondag zijn de menwedstrijden, waarbij er afwisseling is met clinics van onder andere Lisanne Veenje en Koerina Dijkstra en shows van onder andere Nemo’s Bern. De toegang is gratis.

 

 

 

Deel dit bericht

Meer nieuws