Let op: Het Stamboekkantoor is verhuisd naar de Lavendelheide 13 in Drachten.

expand_more
search

Subtop : Internationale winst voor Hebbe, Jouwe 485 scoort op Hollandse bodem

calendar_today 21 juni 2023

Tijdens het CDI*3 in het Franse Jardy zijn Britt Muis en It’s Britt’s Hebbe, stamboeknaam Hindrik fan Lytsepost Sport Elite (Olgert 445), afgelopen weekend tweemaal met succes in de baan verschenen.

68% in kür

De combinatie uit Stadskanaal reed in een sterk internationaal deelnemersveld mee in de Grand Prix en de Grand Prix Freestyle. In de eerstgenoemde rubriek behaalden Britt en Hebbe een score van 62,89%, een dag later reed het duo naar maar liefst 68,62% in hun kur op muziek. ‘Helaas in de Grand Prix niet de proef kunnen rijden die we hadden gehoopt, Hebbe voelde redelijk moe aan, wat ik niet van hem gewend ben. Komt vast door de warmte. Tijdens de kur weer fijn kunnen rijden en was Hebbe weer helemaal aan’, aldus Britt op haar social media.

Jouwe tweede in de PSG

Op Hollandse bodem wist Jouwe 485 samen met zijn amazone Sabine van de Loenhorst een week eerder ook succes te boeken. Tijdens de subtop wedstrijd in Soest behaalde de combinatie 63,82% in de Prix St. Georges en behaalde daarmee een tweede plek in het eindklassement.

Sabine van de Loenhorst en Jouwe 485.

Meer nieuws