Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Subtop: bijna 64,5% voor Lisanne en Wirdmer

calendar_today 13 januari 2020

Terwijl het WTC in Leeuwarden afgelopen weekend bol stond van de Friese paarden waren er ook nog een aantal te vinden op de subtopwedstrijd in Tolbert. Op zondag 12 januari kwamen Lisanne Veenje en Wirdmer fan ‘e Boppelannen (Beart 411) aan de start in de Grand Prix. Ze scoorden 64,493%. Goed voor een twaalfde plaats in de klasse waar ‘cracks’ als Hans Peter Minderhoud en Diederik van Silfhout in de top te vinden waren.

Douwe van R. en SBS Jeroen Poll

Het was de paardendag die het nieuws haalde omdat Edward Gal debuteerde met zijn Glock’s Total US en gewaardeerd werd met bijna 82% in de Prix St. Georges. Zondag startte ook Hennie Roffel met Douwe van R. (Maurits 437) in de Inter II en noteerde 66,029%, goed voor een vijfde plaats. Een dag ervoor was de score van deze combinatie ook al 64,706%.
Op vrijdag 10 januari waren Peter Spahn en SBS Jeroen Poll (Anders 451) afgereisd naar Tolbert. Met een fraaie score van 66,325% in de Prix St. Georges kwamen ze op de vijfde plaats in een heel sterk deelnemersveld. Een mooie opmaat voor nog meer moois de dag erna in Leeuwarden.

Subtop Exloo: Daniella en Izaak in de plus

Zondag 12 januari werd op het Hippisch Centrum Exloo een subtop dressuur wedstrijd gereden waar ook Daniella Smit met Het Swarte Paert Izaak (Tjalf 433) aan de start verscheen. In de Prix St. Georges haalden ze een score van 63,603%, goed voor een fraaie derde plaats.