Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Team Centraal Onderzoek zet Koos Naber en Reijer van Woudenbergh in de bloemetjes

calendar_today 10 februari 2023

Het complete team van het Centraal Onderzoek heeft op donderdag 9 februari afscheid genomen van HKC-lid Reijer van Woudenbergh en trainingsleider Koos Naber, die acht jaar de teamleider was van alles rondom het Centraal Onderzoek.

In acht jaar 166 hengsten

Koos is in 2015 als trainingsleider begonnen bij het Centraal Onderzoek. Hij was niet alleen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de jonge hengsten, ook voor het team van menners en ruiters was hij steun en toeverlaat. In die acht jaar als trainingsleider heeft hij 166 hengsten in het CO voorbij zien komen waarbij er 45 ingeschreven werden als stamboekhengst. De eerste twee jaar vond het verrichtingsonderzoek nog in Ermelo plaats, vanaf 2017 in Exloo, wat dichter bij huis voor Koos die samen met zijn vrouw en zoon een trainingsstal heeft in Holsloot. Het KFPS is Koos zeer erkentelijk voor zijn inzet en hij heeft een KFPS wandbord en natuurlijk bloemen gekregen.

KFPS wandbord voor Reijer van Woudenbergh

Reijer van Woudenbergh kreeg op de laatste dag van het Centraal Onderzoek 2022 al bloemen uitgereikt. Nu volgde het informele afscheid van de collega’s van de Hengstenkeuringscommissie. Oorspronkelijk zou Reijer het team een jaar komen versterken, maar dat beviel zo goed dat hij er nog een jaar aan vast knoopte. Door de HKC-collega’s Corrie Terpstra, Piet Bergsma en Ellen van Gastel werd Reijer nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking en kreeg hij een persoonlijk wandbord van het KFPS overhandigd.

 

 

Deel dit bericht

Meer nieuws