Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Twan van Plexat (Sake 449) geselecteerd voor Central American Games

calendar_today 26 mei 2023

Twan van Plexat Ster Sport Elite AAA (Sake 449 x Beart 411) en zijn rijder José Luis Enrique Padilla Liekens gaan Mexico vertegenwoordigen bij de Central American Games. Het is de eerste keer voor Latijns Amerika dat een Fries paard deel uitmaakt van de dressuurselectie die vanuit Mexico uit vijf paarden bestaat.

Sport Elite afgelopen december

Twan is een negenjarige hengst die afgelopen december het Sport Elite predicaat heeft gehaald, de tweede in Mexico. Hij haalt scores rond de 70% in de Lichte Tour en daarmee heeft de hengst van Ganaderia Hermanos Gómez zichzelf flink in de kijker gereden. Twan is sinds 2018 in Mexico en heeft daar ook een dekvergunning

Eens in de vier jaar georganiseerd

De Central Amerikaanse spelen worden eens in de vier jaar georganiseerd en staan open voor landen in centraal Amerika. Dit jaar is de start op 23 juni en is El Salvador het organiserend land waar zo’n 7 landen de competitie in zo’n 30 verschillende sporten aangaan.

 

 

Deel dit bericht

Meer nieuws