Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Ulbe 506 Sport Elite en Intermediaire I geklasseerd

calendar_today 20 oktober 2023

KFPS stamboekhengst Ulbe 506 heeft zijn Sport-Elite predicaat behaald. In de afgelopen weken behaalde de Anders 451 nakomeling van Dekstation Henswoude samen met zijn vaste amazone Leonie Evink genoeg punten in de Prix St. Georges om het predicaat achter zijn naam te zetten.

Winst in Inter I

Afgelopen zondag reed de combinatie hun eerste proef in de klasse Intermediaire I, die meteen goed was voor een score van 63,60%. ‘Ik wilde graag nog een niveau hoger proberen met Ulbe voor ik met zwangerschapsverlof ga en dat heeft heel goed uitgepakt’, vertelt Leonie enthousiast. ‘Ulbe wordt, naarmate hij ouder wordt, steeds meer gefocust op mij en daardoor kunnen we echt onze oefeningen afmaken en werken we steeds fijner samen.’ Leonie verwacht na haar zwangerschap weer verder te gaan in de subtop met de negenjarige hengst. ‘Hij heeft echt talent voor het hogere werk, hij kan ontzettend makkelijk sluiten en verzamelen en wordt ook steeds handiger in zijn lijf.’

Deel dit bericht

Meer nieuws