Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Veel animo voor KFPS Hengstenkeuring en Friesian Proms

calendar_today 25 oktober 2022

De kaartverkoop voor de KFPS Hengstenkeuring en Friesian Proms op 12,13 en 14 januari 2023 in het WTC te Leeuwarden is met veel enthousiasme begroet door leden van het stamboek en andere liefhebbers van cultuur en het Friese paard. De zaterdag van de Hengstenkeuring is zo goed als uitverkocht.

Enkele staanplaatsen

De zaterdag van de KFPS Hengstenkeuring is traditiegetrouw de climax van een weekend dat bol staat van Friese paarden, paardensport en prachtige muziek. Op deze dag zullen de KFPS stamboekhengsten hun beste beentje voor zetten om te bepalen wie er met de titel ‘Algemeen Kampioen’ naar huis mag gaan. Voor de zaterdag zijn er nog een handjevol staanplaatsen beschikbaar.

Finales

Beide ochtenden zullen de meest talentvolle jonge Friese paarden onder het zadel en in het tuig hun beste beentje voortzetten. Donderdagochtend staat in het teken van de finale van de Friesian Talent Cup, terwijl vrijdagochtend de finalisten van de Horses2Fly Tuigcompetitie in de arena zullen schitteren. Op donderdag- en vrijdagmiddag staat de Tweede Bezichtiging van de jonge hengsten op het programma. Zij zullen zich presenteren om een ronde verder te mogen in het traject richting goedkeuring als stamboekhengst. Voor beide dagen zijn nog voldoende kaarten beschikbaar.

Friesian Proms

Ook op donderdag- en vrijdagavond valt er genoeg te zien, horen én genieten in het WTC tijdens de Friesian Proms. Ook deze editie zal er weer een show van formaat worden neergezet met optredens van onder andere Waylon, Hans Klok, Samantha Steenwijk en vele (Friese) paardenacts uit binnen- en buitenland. Op vrijdagavond zijn nog enkele kaarten en VIP-tafels beschikbaar. Voor donderdagavond is momenteel nog iets meer ruimte, maar wacht dus zeker niet te lang als u bij deze prachtige show aanwezig wilt zijn!

Klik op deze link om uw kaarten te bestellen

 

 

Deel dit bericht

Meer nieuws