Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Zoveel mensen zoveel meningen, het KFPS wil het graag van u horen!

calendar_today 14 november 2023

De aftrap van de Themabijeenkomsten 2023 op maandagavond 13 november in Hengelo Overijssel leverde interessante discussies op. Gezondheid of beweging? Bandages ja of nee? Aanlegtesten of aan de hand presenteren? Kan je een jurylid een kadootje geven? Wel of niet inkruisen?

Enquête met stellingen en dilemma’s

Met zo’n 25 personen in de zaal was het niet druk in Hengelo, maar de discussie was levendig en open. De enquête met stellingen en dilemma’s leverde interessante zienswijzen op die – met de andere uitslagen uit de regio – als basis dienen voor de KFPS meerjarenstrategie 2024 – 2029.

Geef u nog op!

Praat, discussieer en denk mee door u aan te melden voor één van de drie bijeenkomsten die gepland staan. Aanmelden voor deze themabijeenkomsten is noodzakelijk. Dat kan bij [email protected] of bij kantoor in Drachten: 0512-523888. De aanvang van de avonden is om 20.00 uur.

Woensdag 15 november bij Van der Valk, Veluwezoom 45 in Almere
Maandag 20 november bij Van der Valk, Lynbaan 33 in Leeuwarden
Woensdag 22 november bij WestCord Hotel, Lichttoren 22 in Eindhoven
Dinsdag 21 november online in het Engels voor alle buitenlanden, van 16.00 tot 18.00 uur.

Deel dit bericht

Meer nieuws