KFPS logo

Storing verhelpen en werken aan vernieuwing en verbetering

Door een storing is de KFPS website niet volledig zichtbaar. Er wordt gewerkt aan een wederopbouw, waarbij het uiterlijk van zowel MijnKFPS alsook KFPS.nl meteen vernieuwd en verbeterd worden. Stukje bij beetje zal de site de komende maanden compleet herstellen.

Nieuwe inlog MijnKFPS

Het vernieuwde MijnKFPS  vraagt wel om nieuwe inloggegevens. Via de button rechtsbovenin kunt u het ledenportal bereiken. Als lid van het KFPS heeft u een bericht ontvangen in uw mailbox waarmee u de nieuwe inloggegevens aan kunt maken. Daarnaast kunt u via ‘wachtwoord vergeten’ bij het inlogscherm ook een nieuw wachtwoord aanvragen. Leden zonder een emailadres hebben een brief ontvangen met een handleiding hoe ze bij het nieuwe ledenportaal kunnen komen.

Veulens aanmelden via MijnKFPS

Het is weer mogelijk om veulens aan te melden via MijnKFPS > Zelfservice acties.

Paard opgeven voor de IBOP

Ook het opgeven van paarden voor de IBOP is weer mogelijk via MijnKFPS > Zelfservice acties.

EQUIS ledenapp MijnKFPS

U kunt de app downloaden door in te loggen op MijnKFPS via kfps.nl. Als u ingelogd bent gaat u naar ‘Snelle acties’ en kies dan voor ‘EQUIS ledenapp’. Daar is het stappenplan, inclusief instructievideo’s, voor de installatie op de telefoon te vinden.

Wat mag u als gebruiker verwachten:

  • Hengstenhouderportaal (juni)
  • Digitale keuringsagenda met startlijsten en uitslagen (juni)
  • Marktplaats (juli)
  • Phryso archief online (juli)
  • Hengstenrapporten stamboekhengsten (juli)
  • Zoeken op fokwaarde voor de hengstenkeuze (juli)
  • Hengstendatabase (september)

De website is nog in ontwikkeling. Achter de schermen wordt hard gewerkt om alle informatie en tools weer beschikbaar te maken, maar gezien de omvang van de site zal dit nog enige tijd in beslag nemen. We houden u op de hoogte van de vorderingen.
Onze excuses voor het ongemak.