Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Eén jaar Phryso.com: meer dan 133.000 bezoekers

calendar_today 9 januari 2020

Phryso.com viert haar eerste verjaardag. Net voor de Hengstenkeuring 2019 ging hét nieuwsplatform voor Friese paardenliefhebbers online. Een paar maanden later gevolgd door de Engelse versie van Phryso.com.

Van fokkerij tot sport en bijzondere verhalen

Inmiddels weten heel veel mensen uit binnen- en buitenland de website te vinden: ruim 133.000 bezoekers kwamen het afgelopen jaar naar Phryso.com, dat een initiatief is van het KFPS en Media Primair. Nieuws, achtergronden, interviews, video’s en blogs over het Friese paard spreekt heel veel liefhebbers van Friese paarden aan. Niet alleen thema’s als fokkerij en verzorging komen voorbij, maar ook sportprestaties en bijzondere zaken rondom de zwarte parels.

Veel bezoek rond evenementen

Vooral rond evenementen als de Hengstenkeuring en de Centrale Keuring is er een piek in bezoekersaantal, dankzij de actuele berichtgeving met nieuwsfoto’s en video’s. Topper in bezoekersaantal was de verkiezing voor Het Paard van het Jaar! Het merendeel van de bezoekers komt uit Nederland, gevolgd door Duitsland, België, Amerika, Denemarken, Groot Brittannië, Canada, Zweden, Frankrijk en Zwitserland. Het komende jaar zal Phryso.com uitbreiden naar meer talen. De redactie zal vanzelfsprekend de informatievoorziening -ook in vlogs en blogs- verder uitbreiden en verbeteren.

Top 10 meest bezochte pagina’s Phryso in 2019

Paard van het Jaar 2019
Centraal Onderzoek blog
Eibert 419 overleden
Programma Centrale Keuring op 11-14 september
Zes nieuwe KFPS stamboekhengsten
Tsjalle 454 Preferent (met video)
Ruger Hauer, acteur en liefhebber van het Friese paard, overleden
Voorbereidingen FRIESIAN PROMS in volle gang (met video)
Tao Negishi rijdt elke dag vijf tot zes Friese paarden
Schrijf je in: Friese paarden strandrit

Deel dit bericht

Meer nieuws