Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

HK 2023: uitverkocht!

calendar_today 11 januari 2023

De Hengstenkeuring en de FRIESIAN PROMS die donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 januari in het WTC gaat plaatsvinden zijn compleet uitverkocht. Alleen voor donderdag en vrijdag overdag zijn nog kaarten te koop.

Driedubbel feest

Het enthousiasme voor het grote Friese paardenfeest is enorm. Iedereen kijkt ernaar uit om na drie jaar weer in Leeuwarden op de tribune plaats te nemen om de zwarte parels te bewonderen. De zaterdag met hete KFPS stamboekhengsten was eigenlijk meteen al uitverkocht. Eind 2021 werden de kaarten al aangekocht. Doordat de editie van 2022 toch online ging bleven de kaarten een jaar lang in de kast, bijna niemand stuurde ze voor een refund retour. Bij voorbaat was de zaterdag dus al een jaar van tevoren uitverkocht.
Ook de FRIESIAN PROMS zijn op donderdag- en vrijdagavond uitverkocht. Het showprogramma met zo’n 90 Friese paarden, veel muziek en show zal op twee avonden door zo’n 11.000 mensen bezocht gaan worden.

Nog kaarten voor donderdag en vrijdag overdag

Voor donderdag en vrijdag overdag zijn nog kaarten beschikbaar. Op beide dagen vindt ’s middags de tweede bezichtiging van de jonge hengsten plaats. Donderdagmorgen is de finale van de Friesian Talent Cup en vrijdagmorgen zijn de Friese paarden in het tuig te bewonderen tijdens de finale van de Horses2fly KFPS sportcompetitie. Vrijdag is ook de dag van de clinics, zowel in de piste als in de zalen valt er een heleboel te leren over de Friese paarden.

Deel dit bericht

Meer nieuws