Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Kaartverkoop Hengstenkeuring en Jubileumshow 2024 start voor KFPS-leden op 11 september

calendar_today 1 september 2023

Op maandag 11 september om 10.00 uur start de kaartverkoop voor de Hengstenkeuring en de Jubileumshow 2024 exclusief voor de leden van het KFPS. Maandag 18 september om 10.00 uur gaan de kaarten in de vrije verkoop.

KFPS-ledenkorting

De Hengstenkeuring en de Jubileumshow zullen plaatsvinden op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 januari in het WTC in Leeuwarden. KFPS-leden krijgen als eerste de kans om kaarten voor dit prachtige evenement te kopen. Daarbij krijgen de leden 25% korting, de Friesian Friends en de JongKFPS leden krijgen 10% korting. De kaarten zijn via MijnKFPS te bestellen. Nieuwe leden die na 1 juli lid zijn geworden, kunnen na 11 september wel kaarten bestellen via MijnKFPS, maar ontvangen hierbij geen kortingscode.

Ter ere van 145-jarig jubileum

De Jubileumshow op donderdag- en vrijdagavond gaan de Friesian Proms vervangen en worden speciaal gemaakt voor de viering van het 145-jarig jubileum van het KFPS volgend jaar. De KFPS presenteert deze avonden samen met de Stichting Faderpaard, een samenwerking die ook bij de vorige jubileumshow en De Stormruiter succesvol bleek.
Meer informatie is vanaf 8 september te vinden op de website: www.kfps-presenteert.nl.

Deel dit bericht

Meer nieuws