Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Geen Friesian Proms, wel een Jubileumshow

calendar_today 31 augustus 2023

Het showprogramma dat het KFPS organiseert voorafgaande aan de Hengstenkeuring zal in 2024 in samenwerking met de Stichting Faderpaard een JUBILEUMSHOW worden. Het wordt een showprogramma waarin het Friese paard de hoofdrol vervult.

Jubileumperiode van 145 naar 150-jarig bestaan

Het KFPS viert in 2024 haar 145-jarig bestaan, met na vijf jaar het jubileum in 2029 van 150 jaar. Er staat dus een prachtige jubileumperiode aan te komen en dat is aanleiding voor het KFPS om alle fans en liefhebbers van het Friese paard deelgenoot te maken van haar lange bestaansgeschiedenis. Dit in de vorm van een theaterproductie. Daarmee wordt afscheid genomen van de jaarlijkse FRIESIAN PROMS. Vanaf 2015 werd het showprogramma uitgevoerd in de vorm van een PROMS Concert, genaamd FRIESIAN PROMS, geproduceerd door het KFPS in samenwerking met SCORPIO. Een reeks waar alle partijen met voldoening op terugkijken.

Team van de Stormruiter

Aan Stichting Faderpaard, de producent van onder andere De Stormruiter, heeft het bestuur van het KFPS gevraagd om deze wens vorm te geven. Stichting Faderpaard is enthousiast over deze opdracht en zal, samen met het team van de Stormruiter (artistiek adviseur Jos Thie en regisseur Margus Spekkers), deze theatervoorstellingen de komende jaren produceren.

Perspresentatie op de CK

De voorbereidingen zijn al in volle gang en op vrijdag 15 september aanstaande, tijdens de Centrale Keuring van het KFPS in Harich, vindt een perspresentatie plaats en wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht.

 

 

Deel dit bericht

Meer nieuws