expand_more
search

NK Lichte Tour: Dana van Lierop en Johnny Cash (Tsjalle 454) veroveren brons

calendar_today 11 augustus 2021

Dana van Lierop en Johnny Cash (Tsjalle 454) zijn op woensdag 11 augustus derde geworden op de KNHS kampioenschappen Lichte Tour in Ermelo. Na 69,235% voor hun proef op dinsdag scoorde de combinatie een dag later 71,735% in de kür op muziek. Met deze derde plek wist ze het brons bij dit NK veilig te stellen.

Van 67,5% tot 76,125%

Dana opende haar kür met een soepel gereden serie om de twee, schakelde van uitgestrekte draf naar appyementen en eindigde haar kür met een strakke serie om de drie. Haar met lef gereden kür werd door één jury beloond met een eerste prijs en 76,125%, het andere uiterste in de jurering verwees haar naar plek 12, de een-na-laatste positie, en 67,5%. Eind juni beleefden Dana en Johnny Cash al hun debuut op een internationale wedstrijd in Hongarije. 

Judith en Limited zevende!

Judith Pietersen en Limited Edition (Uldrik 457) wisten met een strak gereden kür op muziek haar positie in het klassement te verbeteren. Ze klom van een negende plek na de eerste dag op naar een zevende in het eindklassement. Op de mooie muziek van Beauty and the Beast’ reden Judith en Limited haar kür naar 69,36%. De combinatie is na een paar maanden rust sinds kort weer terug in de dressuurring en laat meteen weer van zich horen. De stijgende lijn in de scores die ze vanaf juni hebben ingezet, heeft met deze presentatie weer een vervolg gekregen.

Judith Pietersen en Limited Edition (Uldrik 457) Foto: Digishots

 

Deel dit bericht

Meer nieuws