Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Première op de HK: documentaire ‘KONING JASPER 366’

calendar_today 3 december 2023

Op de Hengstenkeuring 2024 zal donderdag 11 januari de documentaire ‘Koning Jasper 366’ in première gaan. De half uur durende film is voor alle bezoekers op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari te bekijken.

Levensloop Jasper 366

De documentaire omvat de levensloop van Jasper 366 die in januari 2023, een paar dagen voor de Hengstenkeuring, op 27-jarige leeftijd is gestorven. Filmmakers Noormannen en Omrop Fryslân presenteren de documentaire waarin ze Jasper 366 de laatste jaren van zijn leven volgen. Ze interviewen zijn fokkers en eigenaren de familie Wijma, zijn trainers en zijn fans en gaan ze op zoek naar antwoord op de vraag waarom juist deze hengst ‘the king of de stallions’ werd genoemd en mensen zo in vervoering bracht.

Nog tickets voor vrijdag

Voor de bezoekers van de Hengstenkeuring 2024 is de documentaire op vrijdag en zaterdag al te bekijken, wellicht ook in het Engels. De zaterdag van de HK is inmiddels uitverkocht, voor vrijdag overdag (met leuke en leerzame clinics) zijn er nog kaarten beschikbaar. Klik hier voor tickets.
In datzelfde weekend van de Hengstenkeuring wordt de documentaire ook bij Omrop Fryslân en op NPO2 uitgezonden.

 

Deel dit bericht

Meer nieuws