Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Succesvolle Subtop : Tizian scoort met 70,5%

calendar_today 25 oktober 2021

Afgelopen weekend 24 oktober hebben Karlijn van Vugt en Johanna K. Sport (Stendert 447) en Bennie van Es met Tizian fan Ass (Epke 474) goede zaken gedaan tijdens het DNN Concours bij Hippisch Centrum Sunrise Stables in Assen.

Johanna en Tizian in Lichte Tour

Met 61,863% in de klasse Prix St. Georges is de amazone uit Eelde op weg naar het Sport Elite predicaat. In dezelfde klasse reden Bennie en Tizian die met 70,539% een knappe tweede plek behaalden in een sterk deelnemersveld.

Mooie resultaten in Franeker

Ook in Franeker was er dit weekend een subtopwedstrijd waar verschillende combinaties met Friese paarden succesvol aan de start verschenen. Renske Carmen fan de Visscherwei Model Sport (Tsjalke 397) reed met Hennie Roffel in het zadel naar 65% in de klasse Prix St. Georges . Marsja Dijkman reed MGPNGP Geke fan ‘e Beijemastate Ster Sport Elite AA (Beart 411) in de klasse Grand Prix naar 64,946%.

Deel dit bericht

Meer nieuws