Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Topgazon Sam E. tweemaal op kop

calendar_today 26 mei 2019

Tijdens het regionale tuigconcours in Wijnjewoude op zaterdag 25 mei lukte het Margé Emmens om huiswaarts te keren met twee rubriekswinsten.

Ereklasse, damesklasse én schoonste geheel

Met de door de familie Emmens zelf gefokte en inmiddels veertienjarige Topgazon Sam E., een zoon van Ulbert 390 uit Stermerrie Wenda E. (v. Ludse 305) pakte ze eerst winst in de ereklasse en even later herhaalde ze dit in de damesklasse, waar vervolgens ook de prijs voor het schoonste geheel hen nog ten deel viel.

Melle van de Lits wint twee keer

In beide rubrieken kwam sterke tegenstand van Leslie Agricola met Feitse G.L. Albert Minkema deed weer goede zaken in de limietklasse en won met Melle van de Lits (v. Wimer 461). In gezelschap van Zafirah van de Lits (v. Hessel 480) wist Melle van de Lits ook de rubriek tweespannen te winnen en alsof dat nog niet genoeg was, bleek Melle van de Lits ook onverslaanbaar in de Auto Joure XL competitie tuigen onder het zadel, met Lisa Minkema als amazone. Nadia den Hollander won de Stal Wijbenga Young Riders Competitie met Thoran van de Noeste Hoeve (v. Tsjalle 454).

Melle van de Lits met Albert Minkema
Deel dit bericht

Meer nieuws