Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Zaterdag Hengstenkeuring 2024 uitverkocht

calendar_today 28 november 2023

De zaterdag van de Hengstenkeuring 2024 is uitverkocht. Dat betekent dat er op die 13 januari een kleine 9000 mensen op de tribune zitten in het WTC in Leeuwarden om te genieten van de KFPS stamboekhengsten.

Dankzij de livestream van Omrop Fryslân zal de hele dag uiteindelijk wel voor iedereen te volgen zijn. De Omrop zendt het complete zaterdagprogramma live uit, inclusief de toelichting in zes talen: Fries, Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.
Op zaterdag 13 januari worden de KFPS stamboekhengsten gepresenteerd met als hoogtepunt aan het einde van de dag de kampioenen. Het programma wordt afgewisseld met enkele showrubrieken.

DONDERDAG, VRIJDAG EN JUBILEUMSHOW

Voor de donderdag en vrijdag (clinicdag) van de Hengstenkeuring zijn nog kaarten beschikbaar en ook voor de Jubileumshow zijn nog tickets te krijgen, met uitzondering van de VIP op vrijdag en zaterdag en de eerste rang op vrijdag.

 

Deel dit bericht

Meer nieuws