Vanaf heden zijn Kfps.nl en Phryso.com met elkaar versmolten. U kunt alle Phryso berichtgeving vinden onder de Phryso button. Mocht u hier vragen over hebben dan horen wij het graag.

expand_more
search

Aftellen naar de HK met de groepsindeling voor de tweede bezichtiging

calendar_today 6 januari 2022

Tijdens de HK 2022 komen op donderdagmiddag 13 en vrijdagmiddag 14 januari de jonge hengsten voor de tweede bezichtiging in actie. Hieronder de lijst met de groepsindeling, die in verband met de coronamaatregelen op basis van trainingsstallen is gemaakt.
Alhoewel we het heel graag anders zouden willen, mogen er per hengst maximaal twee mensen mee naar Harich, inclusief voorbrenger. De coronamaatregelen vragen ook om een geldige QR code.

Volgende stap: voorrijdagen

De start van de tweede bezichtiging is elke middag om 12.30 uur. Na iedere groep zal de jury, bestaande uit voorzitter Piet Bergsma, Corry Terpstra, Reijer van Woudenbergh en Ellen van Gastel, bekend maken welke hengsten een uitnodiging krijgen voor de voorrijdagen komende zomer. Dan zullen de hengsten zich onder het zadel presenteren, of voor de menwagen om daarna kans te maken op een felbegeerde plek in het Centraal Onderzoek.

Klik hier voor de groepsindeling voor de tweede bezichtiging.

Klik hier voor de lijst met hengsten die zich plaatsten voor de tweede bezichtiging. 

Deel dit bericht

Meer nieuws